Svadba je vždy významnou udalosťou, ako jedinečný okamih naplnený prísľubom šťastia a lásky. Niekedy je veľkolepá a pompézna, inokedy sa odohráva v posvätnej tichosti, len za účasti snúbencov a svedkov. Mimoriadnosť tohoto dňa staviame na našich túžbach a snoch. Ich ideál nás vedie k realizácii a hľadaniu možností. Tie nachádzame na trhu, ktorý sa mení a prispôsobuje našim potrebám. V posledných rokoch sa dostáva do popredia Greenery štýl. Práve z tohoto smeru vychádzajú aj svadobné trendy pre rok 2021. Čo nám tento dizajn ponúka, čím je typický a dôvody jeho obľúbenosti sú obsahom nasledujúcich viet.

Nechaj sa vtiahnuť do sveta kvetinovej krásy, ktorý je zaplavený sviežou zeleňou.

Menej je niekedy viac

Sa v tomto štýle prejavuje naplno. Krása eukalyptusových strieborných listov, ich príjemná chladivá sivá textúra dáva možnosť vyniknúť kvetinám. Naproti tomu smaragdovo, tmavo zelené listy oživia všetky miesta svojim sviežim a zdravým vzhľadom.

Výnimočná nevesta

Boho dizajn alebo folklórny dizajn. Obľúbený námet lúčnej, poľnej farebnosti je tiež obsiahnutý v greenery prvkoch. Ich tvárnosť vytvorí základ, v ktorom sa naplno prejaví jedinečná osobnosť nevesty. Svadobná kytica, venček do vlasov, alebo čelenka v téme a prevedení aké si vyberie.

Záujem o ekológiu

Vidíme ako rastie a to sa prenáša do všetkých aspektov v spoločnosti. Nesie v sebe ducha návratu k prírode. Kraftový papier na svadobných oznámeniach, servítkach, prírodné drevené a ľanové prvky v dizajne. Kombinácia so sviečkami na pozadí nezbedných, strapatých kvetinových dekorácií pôsobia vzdušne a elegantne.

Nádherná univerzálnosť

Možete ho použiť všade, ak citlivo pristúpite ku možnostiam sály, reštaurácie, kaštiala alebo stodoly. Nájdete v ňom rôzne druhy zelene, vetvičky bobuliek, strieborné kamenné ruže, súkvetia bodliakov, okrasné trávy a v neposlednom rade aj kvety.

Či už si zvolíte zeleno-stieborné prevedenie, alebo ho farebne oživíte použitím kvetín, greenery štýl naplní Vaše predstavy o nezabudnuteľnej svadbe. Vďaka nemu si viete vyskladať a vytvoriť atmosféru s nádychom romantiky, elegancie, vintage, dávnych čias, luxusu, tradície alebo rozprávky… Fantázii sa medze nekladú a možnosti sú otvorené. Skrátka pripravíte pre Vaších hostí originálnu a očarujúcu svadbu.

7 dizajnov vo foto galérii

Luxus v zlatom ráme

Nehynúca krása gypsomilky

Nebesky modrá nie len na oblohe

Obľúbená levandulová

V jednoduchosti je krása

Slivkovo modrá v doplnkoch

Nádych šampanského je klasika

Vaša Nezábudka.

X